İşadamı Hüseyin Samut, Sona Gelinen Samut Comfort City Projesiyle Giriş Yaptıkları Kepez Bölgesinde Yatırımlara Devam Ettiklerini Söyledi. Antalya’nın Kepez ilçesi’nde gerçekleştirilen Kentsel Dönüşümde 319 daire ve onlarca mağazadan oluşan projenin temeli atılıyor.

Antalya’da geçtiğimiz aylarda Başbakan Binali Yıldırım ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla startı verilen kentsel dönüşümün ilk projelerinden biri olma özelliği taşıyan Taç Premium Konutları projesinin temeli Kepez ilçesi Yeni Emek Mahallesi Sakarya Bulvarı üzerindeki eski DSİ Lojmanlarının bulunduğu bölgede atılacak. Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesinin gerçekleşeceği Antalya’da bölgenin ilk dönüşüm projesi olma özelliği taşıyan Taç Premium Konutları projesi, 319 lüks daire, onlarca mağaza, açık yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, spa, fitness merkezi, açık-kapalı otopark alanları ve yürüyüş parkurlarından oluşuyor.

Kentsel Dönüşümün en iyi projelerinden biri olarak gösterilen Taç Premium Konutları hakkında Başbakan Binali Yıldırım’ın da katıldığı kentsel dönüşüm kurultayında sunum yapan İşadamı Hüseyin Samut, sona gelinen Samut Comfort City projesiyle giriş yaptıkları Kepez bölgesinde yatırımlara devam ettiklerini söyledi. Taç Premium Konutlarıyla bölgedeki kentsel dönüşüme katkı verdiklerini belirten Samut, “Samut İnşaat’ın bu projeyle bölgenin kalkınmasına büyük katkıda bulanacağız. Başbakanımız Binali Yıldırım’ın Antalya ve inşaat sektörüyle ilgili yaptığı açıklamalardan büyük güç aldık ve bu doğrultuda yatırımda cesur hamle refleksini sürdürdük. Projenin temel atma törenini 15 Şubat Perşembe günü saat 11.00’de gerçekleşeceğiz” dedi.