Antalya'da inşaat sektörünün önde gelen şirketlerinden Samut A.Ş. başarılarla dolu 21 yılı geride bıraktı. Dev projelerin ve lüks yapıların şirketi olan Samut A.Ş. başarı çıtasını daha da yükseltmeye hazırlanıyor.

Konyaaltı'nda ünlü İş adamı Hüseyin Samut önderliğinde faaliyetlerini sürdüren Samut A.Ş. kurulduğu günden bu yana hayata geçirdiği 40'ı aşan dev projelerine yenilerini eklemeye hazırlanıyor. 21 yılda kente kazandırdığı ultra lüks konaklar ile Türkiye'nin tanınmış isimlerinin yanı sıra Dünyaca ünlü isimlere de konut satışı yaparak adınsan sıkça söz ettiren başarılı şirket, son projeleri arasında yer alan dev AVM projesiyle dikkat çekiyor. Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde yapımına başlanan dev AVM projesinde sona yaklaşıldı. Şimdiden yerli ve yabancı yatırımcıların ilgi odağı halinde olan bu proje kentin en büyük Alışveriş merkezi ve sosyal faaliyet alanı olacak. 

Geçmişten bu yana elde ettiği başarılarıyla şirket olarak sektörünün zirvesine doğru ilerleyen Samut A.Ş. aynı zamanda birçok alanda başarılı ilişkilere sahip olan Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Samut aracılığıyla sık sık gündeme geliyor. 40'ı aşan projeleri arasında son projelerden olan Comfort Palace Gold, Comfort Palace ve Oskar Homes konaklarının henüz proje aşamasındayken yeni sahiplerini bulması şirketin başarısını gösteriyor.

Başarılı İş adamı Hüseyin Samut şirketleri hakkında yaptığı kısa açıklamada, geçmişten bugüne üst düzey projeleri kente kazandırdıklarını belirterek, yaratmış oldukları modern, lüks ve kaliteli markalaşmanın önce şehir dışına sonra da ülke dışına ulaştığını belirtterek; "Zaten şirket olarak başarı hedefimiz her dönem daha da yüksek. AVM projesinde sona geldiklerini belirten Hüseyin Samut, bu dev projenin tamamlanmasının ardından büyük ve yeni projeleri de duyuracaklarını belirtti.