Yaptığı yatırımlar ile Antalya sınırlarını aşan üne sahip olan başarılı İş adamı Hüseyin Samut, milyon dolarlık yatırımlarıyla Türkiye çapında dikkat çeken bir isim oldu. Samut A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Samut, yatırımlarının yanı sıra Türkiye ve Dünya'daki üst düzey isimler ile olan ilişkileriyle de sık sık gündeme geliyor.

Antalya Konyaaltı'ndaki sırça saray görünümüne sahip plazasında faaliyetlerine devam eden Samut A.Ş.'nin  başarısının şüphesiz baş mimarı şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Samut. Meslektaşları arasında en popüler kimliğe sahip olanlar arasında yer alan başarılı iş adamı, sektördeki başarılarıyla her geçen gün daha da adından söz ettiriyor. Lüks konak yatırımları, turizm sektörüne kazandırdığı yatırımlar, sosyal alandaki özverili girişimleri, olağanüstü AVM projesi, spor, siyaset, magazin, bürokrasi dünyasındaki güçlü ilişkileri ve daha birçok alandaki önemli yeri ile Hüseyin Samut, tükenmeyen enerjisi sayesinde dev bir marka haline gelmiş durumda. 

İspanya, İtalya, Fransa, Almanya, Rusya gibi dünya devi ülkelerdeki üst düzey ve önde gelen isimler ile olan ilişkileri de zaman zaman basına yansıyan Samut A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Samut'un hem işindeki başarıları hem de büyük bir titizlik içerisinde yürüttüğü ilişkileri özellikle sosyal medya üzerinden takipçileri tarafından kendisine 'Atom Karınca' yakıştırması yapılmasına neden oluyor.

Başta Antalya ilimiz olmak üzere yaptığı her yatırımı ses getiren başarılı İş adamı Hüseyin Samut'un, milyon dolarları bulan üst düzey yatırımları da göz kamaştırıyor. Lüks yapılaşmadan ödün vermeyen ve üst düzey yatırımlara imza atan Samut, bu yatırımları ile kent yönetenlerinin takdirini kazandığı gibi birbirinden önemli isimlere sahip olan müşterilerinden de büyük ilgi görüyor. 

Kaynak: Turkiye Class