Fenerbahçe Kulübü Antalya’da düzenlenen “Birlik ve Dayanışma Gecesi’nde” bir araya geldi. Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım, Başkanvekili Abdullah Kığılı, Fenerbahçe Yönetim Kurulu, teknik heyet ve futbolcuların katıldığı üst düzey buluşmaya Eski Antalyaspor Kulüp Yöneticisi Hüseyin Samut damga vurdu.
 


Antalya Fenerbahçeliler Derneği tarafından organize edilen gece Belek Sentido Zeynep Golf Resort Hotel’de gerçekleşti. Gecenin gerçekleşmesinde büyük katkılarda bulunan Antalya Fenerbahçeliler Derneği Yöneticisi Hüseyin Samut’un tüm misafirler ile özel ilgilendiği etkinlikte renkli anlar yaşandı. Birbirinden keyifli sohbetlerin gerçekleştiği gece Fenerbahçe Camiası’nın birlik ve beraberliğini gösteren görkemli bir etkinlik olarak kayıtlara geçti.

Geçtiğimiz aylarda Antalyaspor Yönetimi’ndeki görevinden yönetim içerisinde yaşanılan uyumsuzluktan dolayı huzursuz olduğu gerekçesiyle istifa eden Antalyalı ünlü İşadamı Hüseyin Samut’un, düzenlenen gecede Fenerbahçe Kongre Üyesi olacağı da belirtildi. Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım’ın övgüde bulunduğu İşadamı Samut, Fenerbahçe’nin büyük bir camia olduğunu ve bu camiaya yakışan hizmetleri vereceğini belirtti. Düzenlenen gecenin Büyük Fenerbahçe Camiası’nın birlik ve beraberliğine katkıda bulunduğunu söyleyen Antalya Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Samut’a gecede fotoğrafının ve Fenerbahçe ambleminin olduğu hatıra plaketini Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım takdim etti. Gecede hatıra plaketi Samut’un yanı sıra Başkan Aziz Yıldırım, Başkanvekili Abdullah Kığılı ve Asbaşkan Mithat Yenigün’e de verildi.

Birlik ve Dayanışma gecesinde Fenerbahçe Genel Sekreter Murat Uslu, Asbaşkanlar Mithat Yenigün, Deniz Tolga Aytöre, Turhan Şahin, Tahir Perek, Yönetim Kurulu Üyeleri Metin Doğan, Selim Sapan, Serdar Erkan, Fenerbahçe CEO’su Hasan Hakkı Yılmaz, Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Vefa Küçük’de yer aldı.

Kaynak: Türkiyefutbol.com