Ulusal çapta politika içerikli yayın yapan News Time Dergisi, Samut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Samut'a Aralık sayısında geniş yer verdi. Özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İşadamı Hüseyin Samut'un bir araya geldiği fotoğraflara yer verilen dergide, başarılı İşadamının Antalya Kentsel Dönüşüm Kurultayı'ndaki konuşmaları yer aldı. 

Gerek Ankara TBMM'de gerekse Antalya ve başka şehirlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile sık sık bir arada görüntülenen Antalyalı ünlü İşadamı Hüseyin Samut'un, başarılı projeleri gerek Erdoğan tarafından gerekse Bakanlar tarafından sık sık takdir görmüştü. News Time Dergisi 2017 yılının son sayısında ünlü İşadamına tam 6 sayfa ayırarak bu başarıları gündeme taşıdı. 

Geçtiğimiz günlerde Antalya'da düzenlenen Kentsel Dönüşüm Kurultayı'na konuşmacı olarak katılan İşadamı Hüseyin Samut'un burada gündeme taşıdığı ifadelere de yer verilen dergide Hüseyin Samut'un Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı sıra Başbakan Binali Yıldırım, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ve Merkez Bankası Başkanı Murat Çetinkaya ile bir arada yer aldığı görseller ön plana çıkartıldı.