Dünya moda ve tasarımının önde gelen ismi Alexandre Vassiliev Antalya’ya geldi. Ünlü Rus modacı geçtiğimiz yıllarda ortak bir projede işbirliği yaptığı İşadamı Hüseyin Samut ile yeni projelere yelken açmaya hazırlanıyor.
Rusya’nın Dünya çapındaki en önemli markalarından biri haline gelen yazar, modacı ve dizaynır Alexanre Vassiliev geçtiğimiz yıllarda İş adamı Hüseyin Samut ile işbirliğine giderek, dizaynırlığını üstlendiği lüks residance projesinde yer almıştı. O proje Rusya ve Türkiye’de gündem yaratmış, lansmanı ise seçkin davetli katılımıyla Moskova’da yapılmıştı. Alexandre Vassiliev, ünlü İşadamıyla yeniden işbirliğine giderek bu alanda Antalya’yı bir kez daha uluslararası gündeme taşımayı hedefliyor.
Rus modacı Antalya’ya gelerek yeni projelerin sinyalini verdi. Antalya’ya ayak basar basmaz soluğu İşadamı Hüseyin Samut’un gündem yaratan son projesinin şantiyesinde alan Vassiliev ünlü şirketin tüm inşaatlarını gezerek hayranlığını beyan etti. Turizm sezonunun açılmasıyla birlikte iki ülke arasındaki ticari yatırımlara da model olmaya hazırlanan Vassiliev aynı zamanda şehrin gönüllü tanıtım elçiliği görevini de üstlenmiş durumda. Şehre olan özel ilgisini geçtiğimiz yıllarda İşadamı Samut’tan aldığı iki özel daireyle taçlandıran Vassiliev, Rusların Antalya’da konut sahibi olması yönünde yeni bir akım başlatmıştı. Bu olay hem Türk basınında hem de Rus medyasınca “Alexsandre Vassiliev Antalyalı Oldu” manşetleri ile aktarılmıştı. İkilinin yeniden imza atması beklenen işbirliği projesi merakla bekleniyor.