THY Euroleague Final-Four’da Yunanistan ekibi Olimpiyakos’u yenerek Avrupa Şampiyonu olan Fenerbahçe’ye kutlama mesajları yağıyor. Fenerbahçe Kulübü Kongre Delegesi İşadamı Hüseyin Samut da Şampiyon’u kutladı. 


 Avrupa’da tarihi bir zafere imza atarak THY Euroleague’de şampiyon olan Fenerbahçe tüm Türkiye’yi sevince boğdu. Zorlu geçen süreç sonunda final maçı İstanbul Sinan Erdem Salonu’nda oynandı. Yunanistan devi Olimpiyakos ile karşılaşan Fenerbahçe finalde rakibini 80-64’lük skor ile yenerek şampiyonluğunu ilan etti. Sarı Lacivertli camia elde edilen bu tarihi zafer coşkusunu doyasıya yaşamaya başlarken kutlama ve tebrik mesajları da yağmaya başladı. 

Fenerbahçe Kulübü Kongre Delegesi olan ve Antalya’daki Fenerbahçe Gecelerine damga vuran Antalyalı İşadamı Hüseyin Samut tarihi zaferin ardından şu açıklama ile tebriklerini iletti: “Fenerbahçe her kategoride her zaman zirveye oynamayı gelenek haline getirmiştir. THY Euroleague’de elde ettiğimiz tarihi başarıda bu geleneğe örnektir. Bu başarıda emeği geçen Kulüp Başkanımız Aziz Yıldırım’a, Antrenörümüz Zeljko Obradovic’e, sporcularımıza, büyük taraftarımıza ve emeği geçen herkese gönülden teşekkür ederim. Bu tarihi şampiyonluk tüm ülkemize kutlu olsun. Tebrikler Fenerbahçe.”