Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 93'üncü yıl dönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Antalya Valisi Münir Karaloğlu ve eşi Sevim Karaloğlu'nun ev sahipliğinde resepsiyon düzenlendi.

Antalya Valisi Münir Karaloğlu ve eşi Sevim Karaloğlu ev sahipliğindeki resepsiyon, Tugay ve Garnizon Komutanı Piyade Albay Tahir Savran,  Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, protokol üyeleri, şehit aileleri, gaziler ve diğer davetlileri bir araya getirdi. Adalya Elite Lara Otel'deki resepsiyonda Vali Karaloğlu ile eşi, katılanları kapıda karşıladı. Antalya protokolünün katıldığı resepsiyonda Vali Karaloğlu, çocukların ellerinden öptü.

Antalya Valiliği’nin Cumhuriyet resepsiyonuna davet edilen isimler arasında Samut AŞ Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Hüseyin Samut da yer aldı. İşadamı Hüseyin Samut, Vali Münir Karaloğlu’nun Bursa Valiliği sırasında da zaman zaman bir araya gelerek sohbet etmişti. İşadamı Hüseyin Samut,   Vali Karaloğlu ve eşi hanımefendinin nazik davetine icabet etmekten dolayı memnun olduğunu belirterek teşekkür etti.