Samut A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Samut, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, geçmişten bugüne şehitlerimizi saygıyla andığını belirten İşadamı Hüseyin Samut 19 Mayıs mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bağımsızlık ve Hürriyet kavramıyla yoğrulmuş Aziz Milleti'mizin, tarih yaprakları 19 Mayıs 1919'u gösterdiğinde yeniden, bir kez daha Bismillah diyerek  başlattığı mücadelenin adıdır Gençlik ve Spor Bayramı. Kurtuluş ve yeniden diriliş adına başlatılan o kutlu direnişin ve akabinde gelen zaferin, Türk gençliğine armağan edilmesi tüm Dünya'ya ilan edilen manidar bir mesajdır. 

Bu bağımsızlık direnişinin ve kutlu zaferin emekçileri, canıyla kanıyla hayatıyla Türkiye'nin temellerini atan aziz şehitlerimizdir, kahraman gazilerimizdir. Şehitlerimizi saygıyla anıyor, her birine şükran borçlu bir nesil olduğumuzu bilmenin onurunu yaşıyorum. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı, tüm gençlerimize ve Aziz Milletimize kulu olsun."

Hüseyin Samut
Samut A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı