Antalya’da yaptığı büyük inşaat yatırımlarıyla ismini ulusal çapta duyuran Samut Aş. inşaat sektörünün ardından Samut Exclusive Hotel ile turizm sektörüne giriyor. 50 odalı butik otel klasmanında faaliyete girecek olan Samut Exclusive Hotel’in açılışı önümüzdeki günlerde yapılacak.


Antalya’nın turistik semti Konyaaltı’nda faaliyete girecek olan otel hakkında bilgi veren Samut AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Samut, bu projenin şirketlerinin 2014 projeleri arasında yer aldığını belirtti. Denize, anayola ve havalimanına yakın mesafede kendi arsaları üzerine inşa ettikleri Samut Exclusive Hotel’in şirketleri açısından da yeni bir pencere oluşturduğunu dile getiren İşadamı Hüseyin Samut şu şekilde konuştu:‘’Şirketimizin 20. yıl projeleri arasında yer alan Samut Exclusive Hotel, gerek sunacağı hizmetler gerekse mükemmel mimari ambiyanssıyla şehir turizmine katkı sağlayacak. Oteli kendi arsamız üzerine yaptık. Bir otelde olması gereken ne var ise en kaliteli şekilde oluşturduk. Otelin inşaat malzemesinden misafirlerine sağlayacağı hizmet olanaklarına kadar her şeyin en kalitelisini ve konforlusunu oluşturduk. İnşaat sektöründe yarattığımız markalaşmayı turizm sektöründe de devam ettireceğiz. Şehir turizmine renk ve kalite katacağımızdan dolayı da ayrıca memnuniyet içerisindeyiz. İnşaat sektöründe olduğu gibi turizm sektöründe de Antalya’ya yatırımlarımız devam edecek.”

Çok yakında açılacak olan Samut Exclusive Hotel, 50 odalı olacak. Denize de yakın olacak olan otelde fittness, hamam, sauna, özel otopark, havuz, restaurant ve cafe hizmetleri de verilecek.